十一月 26, 2014, 10:40:23 上午 *
   首頁   搜尋 登入 註冊  
頁: 1 [2] 3

作者 主題: OSIM 水濾式吸塵機  (閱讀 7215 次)
玄天邪帝
訪客
« 回覆文章 #15 於: 五月 06, 2003, 07:23:39 下午 »

>> 點樣可以有9折?

依家母親節做緊 9 折, 個木箱要 $150

個木箱好正, 皮面架, 成套吸塵機放入去, 個木箱放 sofa 前, 可放腳上去, 唔多覺似放吸塵機, 唔駛驚無位放
已記錄
womomo
訪客
« 回覆文章 #16 於: 五月 06, 2003, 07:34:25 下午 »

哈!哈!我男朋友碌咭�既,我只係好開 love 咁拖住個紙箱走去元朗廣場後面搭車!我頭先問佢,佢話好似冇九折喎!不過分期俾好似冇咁肉痛囉!
已記錄
玄天邪帝
訪客
« 回覆文章 #17 於: 五月 06, 2003, 09:17:02 下午 »

如果係 $35xx, 就已 9 折左 (原價 $3980)
細機可能無 9 折
你男朋友就重傷 d
已記錄
花花
訪客
« 回覆文章 #18 於: 五月 07, 2003, 02:08:39 下午 »

Thx womomo!!
真係心思思想買, 因為部吸塵機o岩o岩壞o左!
已記錄
大頭蝦
訪客
« 回覆文章 #19 於: 五月 07, 2003, 03:45:00 下午 »

未壞都想買,  如果叫康葉試下集齊各點業主一起買會否有再大的優惠呢 ?   happy
已記錄
Block 13
訪客
« 回覆文章 #20 於: 五月 08, 2003, 02:40:24 上午 »

Good idea......I join it............
已記錄
Eric
訪客
« 回覆文章 #21 於: 五月 08, 2003, 03:37:21 上午 »

之前有一期選擇月刊比較過四部水濾式吸塵機, OSIM o既分數好似排第四. 排第一果部價錢同OSIM果部差唔多, 第二同第三部就要萬幾...
但係唔記得係乜牌子, 要睇番先知...
已記錄
大頭蝦
訪客
« 回覆文章 #22 於: 五月 08, 2003, 08:28:58 上午 »

是否應該寫信給康業提出這建議,  但應該怎寫,  等康業又出通告我怕時間要很久? 怎呢  ~  happy
已記錄
玄天邪帝
訪客
« 回覆文章 #23 於: 五月 08, 2003, 08:45:00 上午 »

係呀, 雖然OSIM o既分數係排第四
但, 第一, 太少機做比較
第二, 買 OSIM 比較易買 d
第三, 用落又覺幾好用
其實最緊要用果個人覺得 ok law
d testing 係參考用
已記錄
Anonymous
訪客
« 回覆文章 #24 於: 五月 03, 2004, 03:05:45 下午 »

Anyone got more comments on OSIM水濾式吸塵機 after a year of using?
My vacuum cleaner just broken.. need to buy a new one.... surprised / o, no
已記錄
Sam Sam
訪客
« 回覆文章 #25 於: 五月 03, 2004, 05:03:34 下午 »

雖然我無買,但都知道呢一類既水濾式吸塵機係要咁上下價錢.比起早前有人向我推介嗰部OSIM已屬中等價,中等質素啦, wink
已記錄
Anonymous
訪客
« 回覆文章 #26 於: 五月 03, 2004, 11:17:01 下午 »

yes
已記錄
::(-))::
訪客
« 回覆文章 #27 於: 五月 03, 2004, 11:30:47 下午 »

Actually, I am looking for comparison between OSIM and Karcher, according to "Choice" megazine, Karcher seems much better and their price is similar... anyone got experience on Karcher? surprised / o, no
已記錄
Sam Sam
訪客
« 回覆文章 #28 於: 五月 05, 2004, 11:18:29 上午 »

happy
Karcher = $$ ?
已記錄
::(-))::
訪客
« 回覆文章 #29 於: 五月 05, 2004, 04:59:48 下午 »

Just order Karcher from Agent, price is $3500 with turbo brush as gift.
I had tried the demo of OSIM, I found it quite noisy, that is why I choose Karcher. very happy
已記錄
頁: 1 [2] 3

前往: