九月 02, 2014, 02:41:36 下午 *
   首頁   搜尋 登入 註冊  
頁: [1]

作者 主題: 求中醫  (閱讀 4706 次)
kasi
Newbie
*

« 於: 十一月 23, 2006, 09:09:58 下午 »

請問元朗區有冇d掂既中医介紹,
因為我個症好奇怪(不過唔係大病),
所以希望你地知道有边個中醫好,
可以介紹比我去試下.
唔該~好想好番
已記錄
lulumary
Newbie
*

電子郵件
« 回覆文章 #1 於: 十一月 24, 2006, 11:29:11 下午 »

嘩! 你都幾慘O窩, 有成38個次數睇過你個POST, 但係無人答你?!?!? 
哈!! 我係第39個, 不過我都有介紹  可以試下係OK對面既元生堂, 下午個果林醫師, 診金50, 另加藥費! 
已記錄
九嫂
authorized anonymous
« 回覆文章 #2 於: 十一月 25, 2006, 06:44:14 下午 »

林醫師都可以的;如不怕遠的,可嘗下廣華醫院的中醫部,都好好!又可以電話預約 ...有興趣的話,我可以給你電話號碼!
已記錄
kasi
Newbie
*

« 回覆文章 #3 於: 十一月 26, 2006, 12:07:09 下午 »

唔該呀,
其實我以前都响九龍睇開,
最近搬入黎,就係怕遠,
因為我要佢幫煲藥,
遠的話,攞就好唔方便了.
已記錄
九嬸
authorized anonymous
« 回覆文章 #4 於: 十一月 26, 2006, 02:43:42 下午 »

廣華都可以幫我們煲藥,有藥汁/藥粉的 ...; 不過你怕遠就沒辨法了! 
已記錄
S&S
Newbie
*

Hi! Everybody...

« 回覆文章 #5 於: 十二月 13, 2006, 12:16:10 下午 »

Kasi,

吉星藥業, 黃醫師, 元朗安寧路63號地下 (即近大坑渠), 電話:24799290/24787101   記得要預約, 超多人.  希望幫到你.
已記錄
lam
Hero Member

« 回覆文章 #6 於: 十二月 13, 2006, 03:24:20 下午 »

http://www.theparcville.net/forum/index.php/topic,6013.0.html
已記錄
頁: [1]

前往: